Πρακτικά Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων 1937 τ.Α’
Περιεχόμενα

Πληροφορίες

Κατηγορία τεκμηρίου
Πρακτικά Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
Αριθμός πρακτικού
11
Τίτλος Φακέλου
Πρακτικά Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων 1937 τ.Α'
Τίτλος τεκμηρίου
Πρακτικόν Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
Τόπος έκδοσης / δημοσίευσης
Χανιά
Χρονολογία
12 Μαρτίου 1937
Δήμαρχος
Μουντάκης Ιωάννης
Πρόεδρος Συμβουλίου-Επιτροπής
Φούμης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Συμβουλίου-Επιτροπής
Μαρής Αντώνιος
Μέλη Συμβουλίου-Επιτροπής
Βεργάκης Γεώργιος, Καρδαμάκης, Μανωλικάκης, Μανουσογιάννης Εμμανουήλ, Μπαντουβής, Πετράκης Γρηγόριος, Πιπεράκης, Πιτσιλαδής, Σεργεντάνης Νικόλαος, Στοργγυλάκης, Αναστασάκης Νικόλαος, Καλλιτσουνάκης Γεώργιος, Ξυλίκης, Παπαδόπετρος, Τζούγκαρης Εμμανουήλ, Μπικουβάρης, Μπομπολάκης, Νικολακάκης, Χατζηδάκης Αγησίλαος, Χατζηιωάννου, Νικολακάκης Νικόλαος
Αποφάσεις Συμβουλίου-Επιτροπής
1) Απόφαση για την τέλεση δημοσία δαπάνη με έξοδα του δήμου του ετήσιου μνημοσύνου του Ελευθερίου Βενιζέλο, συμμετοχή του δήμου Χανίων στο πένθος γ και ορισμός οικονομικού κονδυλίου για το "ευπρεπισμό" της πόλης. 2) Ανάκληση απόφασης σχετικής με την υπαγωγή της "ταμειακής υπηρεσίας" του δήμου στο δημόσιο. 3) Απόφαση άσκησης προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον νόμο περί δημοτικής φορολογίας αλιευμάτων. 4) Έγκριση της απόσπασης δημοτικού υπαλλήλου. 5) Γνωμοδότηση για το μη υπεράριθμο των δημοτικών υπαλλήλων μετά από ανακίνηση του "υπαλληλικού προβλήματος" και αναπροσαρμογή του οργανισμού του δήμου Χανίων στον οποίο αναγράφονται οι υπαλληλικές θέσεις και οι μισθοί που αντιστοιχούν σε κάθε μια. 6) Έγκριση εκταμίευσης ποσού για την πληρωμή "ανειλλημένων υποχρεώσεων" προς τρίτους. 7) Έγκριση πίστωσης για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του αδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα Χανίων. 8) Καθορισμός αποζημίωσης υπηρεσιακού ταξιδιού σε δημοτικό υπάλληλο. 9) Έγκριση πίστωσης για το έργο της τοπογραφικής αποτύπωσης της πόλης των Χανίων. 10) Καθορισμός τιμής πώλησης μικρού οικοπέδου στην περιοχή της αγοράς. 11) Καθορισμός δημοτικού φόρου "σφαγείων". 12) Χωρήγηση πίστωσης για την μεταφορά του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χανίων στην Αθήνα. 13) Έγκριση της "συγγραφής υποχρεώσεων" του δημοτικού νοσοκομείου Χανίων "Άγιος Γεώργιος" και του δημοτικού γηροκομείου για την παροχή τροφίμων και φαρμάκων. 14) Έγκριση των όρων ενοικίασης αποθήκης του δημοτικού νοσοκομείου Χανίων. 15) Απόφαση για την παρέμβαση υπέρ του δημάρχου Χανίων σε δίκη στο Ελεγκτικό Συνέδριο. 16) Έγκριση του οικονομικού απολογισμού του δημοτικού γηροκομείου Χανίων.
Γλώσσα
Ελληνική
Αναφερόμενοι τεκμηρίων
Βενιζέλος Ελευθέριος
Γνησιότητα τεκμηρίου
Γνήσιο
Φυσική κατάσταση τεκμηρίου
Πολύ καλή
Προέλευση τεκμηρίου
Δήμος Χανίων
Θέση τεκμηρίου / Άλμπουμ
Αίθουσα Πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
Αριθμός εικόνων
σ. 49
Έτος
1937
Θέματα / λέξεις κλειδιά
Ύδρευση-Χανιά (Κρήτη), Βενιζέλος Ελευθέριος-Μνημόσυνο-Χανιά-1937, Δήμος Χανίων-Οργανισμός, Δημοτική Αγορά Χανίων, Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, Δημόσια υγεία-Κρήτη, Επιτροπή Εκμεταλλεύσεως Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Δήμου Χανίων (Ε.Ε.Η.Ε.Δ.Χ.), Εργατικό Κέντρο Χανίων, Νερό-Προμήθεια-Παροχή, Πρακτικά Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Τύπος-Χανιά, Υγειονομική πολιτική-Κρήτη, Χανιά (Κρήτη)-Οικονομικές συνθήκες, Χανιά-Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου, Χανιά-Δημοτικοί υπάλληλοι-Μισθοδοσία, Χανιά-Δημόσια Οικονομικά, Χανιά-Ιστορία-Υγεία-Δημοτικό νοσοκομείο Χανίων "ο Άγιος Γεώργιος"