Η σύναψις του Δανείου Εφοδίων Υδρεύσεως της πόλεως Χανίων και τα διαδραματισθέντα θλιβερά γεγονότα υπαιτιότητι Υπουργείου Οικονομικών.
Περιεχόμενα

Πληροφορίες

Κατηγορία τεκμηρίου
Αρχεία
Αριθμός τεκμηρίου
031
Είδος τεκμηρίου
Έγγραφο
Τίτλος Φακέλου
Ύδρευση - Χανιά
Τίτλος τεκμηρίου
Η σύναψις του Δανείου Εφοδίων Υδρεύσεως της πόλεως Χανίων και τα διαδραματισθέντα θλιβερά γεγονότα υπαιτιότητι Υπουργείου Οικονομικών.
Τόπος έκδοσης / δημοσίευσης
Χανιά
Επιμελητής
Σκουλάς Νικόλαος
Χρονολογία
5 Ιανουαρίου 1963
Φυσική περιγραφή
σ. 44
Διαστάσεις
31 Χ 21
Γλώσσα
Ελληνική
Περιγραφή

Τετράδιο το οποίο έχει επιμεληθεί ο δήμαρχος Χανίων Νικόλαος Σκουλάς στο οποίο περιέχεται συρραφή αντιγράφων τηλεγραφημάτων, ανακοινώσεων, δημοσιευμάτων κ.α.. Κεντρικός άξονας των εγγράφων είναι η διαχειρηση από τον δήμαρχο Ν. Σκουλά του ζητήματος του δανείου εφοδίων ύδρευσης και της μετέπειτα απαίτησης καταβολής του. Στα έγγραφα γίνεται εκτενής αναφορά στο κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου, μετά από απόφαση του δημάρχου Ν. Σκουλά, ως διαμαρτυρία τον Νοέμβριο του 1962.

Γνησιότητα τεκμηρίου
Γνήσιο
Φυσική κατάσταση τεκμηρίου
Πολύ καλή
Θέση τεκμηρίου / Άλμπουμ
Αίθουσα Γεωργουδάκη
Έτος
1963
Θέματα / λέξεις κλειδιά
Ύδρευση-Χανιά (Κρήτη), Αμερικανική οικονομική βοήθεια-Σχέδιο Marshall, Ανοικοδόμηση-Κρήτη-Χανιά-1945-1952, Δήμος Χανίων, Ζαφειρόπουλος Παύλος, Θεοτόκης Σπυρίδων, Κανελλόπουλος Παναγιώτης, Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, Κούνδουρος Στυλιανός, Κρήτη-Έγγειος οικονομία-Νερό, Νερό-Προμήθεια-Παροχή, Οικονομική-Δημόσια, Παπαληγούρας Παναγής, Σκουλάς Νικόλαος, Χαβρές Κωνσταντίνος, Χαλδέζος Πάνος, Χανιά-Ιστορία-Μάχη 1941-Βομβαρδισμός