Εικονίζεται τμήμα του ελληνικού στρατού μετά πλήθους αξιωματικών και γηγενούς πληθυσμού με γιορτινή περιβολή
Read more »
Εικονίζονται άνδρες με πουκάμισο και σακάκι μπροστά από μια μεγάλη καγκελόπορτα σε άγνωστη τοποθεσία [ίσως είναι πολιτικοί κρατούμενοι]
Εικονίζεται τμήμα του ελληνικού στρατού με σημαία, και κοντά σε αυτό παιδιά (άγνωστου) οικισμού
Εικονίζονται δύο ένστολοι αξιωματικοί καθήμενοι σε τραπέζι, με μια άγνωστη γυναίκα ανάμεσά τους
Εικονίζονται τρεις ένστολοι αξιωματικοί καθήμενοι σε χώρο που μοιάζει με κήπο
Εικονίζονται δύο ένστολοι αξιωματικοί σε όρθια στάση
Δημοσεύονται δύο νόμοι και μία υπουργική ανακοίνωση
Αναφέρεται ότι ο στρατός και ο στόλος που βρίσκονται στη Μυτιλήνη και τη Χίο ανέθεσαν στον Γονατά και τους περί αυτόν την εντολή να διατυπώσει συγκεκριμένες αξιώσεις, με σκοπό τη σωτηρία της Πατρίδας.
Ανακοινώνεται ότι ο αρχηγός της Επαναστάσεως είναι άρρωστος και εξετάζεται το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί διευθυντήριο, ενώ εφιστάται προσοχή στο να αποτραπούν απρόβλεπτες εξελίξεις και προβλήματα.
Ανακοινώνεται η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και οι αποφάσεις της
Παρατίθενται τα πλήρη στοιχεία γέννησης, κατάταξης και υπηρεσίας ανά μονάδα και περίοδο, καθώς και τα μετάλλια με τα οποία τιμήθηκε.
Παρατίθεται είδηση με τίτλο “Η Γερμανική Επίθεσις εναντίον της Ελλάδος τον Απρίλιον 1941” και “Η Φουτουριστική Γερμανική από Αέρος επίθεσις εναντίον της Κρήτης”. Στον υπότιτλο αναφέρεται ότι τα στοιχεία συνδέονται με το βιβλίο του υποστράτηγου Τζ. Φούλλερ.
Χειρόγραφο σημείωμα όπου αναφέρεται το όνομα του Καφφάτου και άλλα 16 ονοματεπώνυμα με βαθμούς, και άλλα 3 χωριστά πιο κάτω με την ένδειξη “λείπουν” (αγνοούμενοι ή πεσόντες)
Κατάσταση [μάλλον αιχμαλώτων] Ελλήνων αξιωματικών, όπου παρατίθενται ο αριθμός μητρώου, ο βαθμός, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, χρονολογία και τόπος γέννησης, όνομα συζύγου και διεύθυνση επαφής σε περίπτωση ανάγκης
Αναφέρεται πως ο λοχαγός Καφφάτος εκτέλεσε υπηρεσία σχετική προς τις επιχειρήσεις στην περιοχή Πλιασκαβίτσα (Μακεδονία)
Απονέμεται στον ανθυπασπιστή Καφφάτο Σόλωνα αναμνηστικό μετάλλιο για την εκστρατεία κατά της Τουρκίας (1912-1913) για τη συμμετοχή τους στις μάχες Λεστών, Αετορράχης και Ιωαννίνων.
Δημοσιεύονται δύο νόμοι και πέντε βασιλικά διατάγματα
Οι συγγενείς του Σόλωνα Καφφάτου τον ενημερώνουν ότι ο πατέρας του πέθανε αιφνιδίως και τον καλούν να επιστρέψει [στην Κρήτη] για τον διακανονισμό της περιουσίας.
Φίλος του Καφφάτου του γράφει τα νέα του και ζητάει ενημέρωση για τα δικά του
Ο Μπιθσάνης συγχαίρει εγκαρδίως τον Καφφάτο και εύχεται εις ανώτερα
Το Επιτελείο της Μεραρχίας Αρχιπελάγους κοινοποιεί μια λίστα αξιωματικών στους οποίους απονέμεται ο Πολεμικός Σταυρός, μεταξύ των οποίων και ο Σόλων Καφφάτος
Ο συνταγματάρχης Κ. Μανέτας, τέως διοικητής μονάδας του Καφφάτου, τον συγχαίρει για τον προβιβασμό του και τον ευχαριστεί για το δώρο του, ευχόμενος πάσα ευτυχία και επιτυχία.